EN BG
Филтър  

Allianz Заслушай се

· 2021

Колко от Вас са разговаряли с глух човек? Вероятно не много, защото не владеем жестов език. Глухата общност в България надхвърля 100 000 човека и от нас зависи дали ще бъдем отворени и достъпни и за тях. Радостно е, че има компании лидери, които задават стандартите, за да могат и други да ги последват и се гордеем, че бяхме комуникационни партньори на Алианц България в един достоен за споделяне проект.

Алианц интергрира на сайта си дигитална платформа за жестов превод в реално време, през която всеки глух клиент може да бъде обслужен на жестов език през смарт телефона си, на място в офиса или от удобството на дома си. Нашата роля беше да подготвим комуникационни стратегия и материали, за да информираме широката общественост за инициативата и да достигнем до глухата хора, които вече могат да се възползват от услугата.

Впрегнахме креативността си, за да създадем нещо различно и запомнящо се, което да ни отличи в претоварения поток от корпоративни новини. Реализацията на идеята беше предизвикателна и на практика установихме колко са трудностите, пред които са изправени глухите хора. И още веднъж разбрахме колко е удовлетворяващо да работиш по социално значими проекти.