EN BG
Филтър  

Конференция Taste the Innovation

KEG получи истинската привилегия да участва в реализирането на първата хибридна конференция за иновации, организирана от компаниите в системата на Coca-Cola в България - The Coca-Cola Company, Coca-Cola HBC Bulgaria, Coca-Cola Hellenic Business Services Organisation, Coca-Cola European Partners.

Taste the innovation. Technology and Culture of Tomorrow 2021 представи специалисти от партньорската мрежа на компанията от цял свят и показа новите идеи в областта на управлението на човешкия капитал, финансите и информационните технологии. Събитието се проведе в рамките на два дни с включване от виртуално студио в София и дистанционно на участници от различни точки на света. Конференцията беше достъпна онлайн в реално време, а запис от нея може да се види и сега на www.tastetheinnovation.com.

Българските екипи на The Coca-Cola Company, Coca-Cola HBC Bulgaria, Coca-Cola Hellenic Business Services Organisation, Coca-Cola European Partners, KEG и SEC Krivina Virtual Studio направихме проект, който е началото на още по-амбициозен план за споделяне на знание и практиви.