EN BG
Филтър  
 
Десислава Пантелеева
+359 888 936 947 Основател & Изпълнителен директор

Десислава Пантелеева има 20 години професионален опит в областта на корпоративните комуникации и Public Relations и CSR, като в последните години работи в областта на стратегическите комуникации и employer branding. От основаването на Key Experts Group през 2006 г. отговаря за развитието на екипа и микса от творчески и консултантски услуги в помощ на брандове с различни цели и насоченост – от големи международни компании, през български фирми, до стартиращи бизнеси.

 

Преди основаването на Key Experts Group, заема друга предизвикателна позиция – управляващ директор на една от най-големите PR агенции в България, M3 Communications Group, Inc. и участва активно в създаването и лицензирането на първия център за професионално обучение по PR, маркетинг и бизнес комуникации M3 Communications College като негов първи изпълнителен директор.

 

Има магистърска степен по журналистика и връзки с обществеността от СУ “Св. Климент Охридски“ и магистърска степен по бизнес администрация от COTRUGLI Business School.

 

Проектите на Десислава