EN BG
Филтър  
 
Златина Теофилова
+359 988 875 825 Senior Designer

Златина има сериозен опит като графичен дизайнер като нейните компетенции се простират от създаването на идеята, през технологичните решения за изпълнението й, до реализацията й във всички необходими форми и медии. Създаване на визуална идентичност, печатни материали, пространствени решения и брандинг са част от основните й специализации.

 

Преди да се присъедини към екипа на KEG през 2016 г., Златина работи като графичен дизайнер в списание „HiComm“ и като специалист дигитални изкуства на длъжност Digital Compositor в една от най-големите компании на Балканите за визуални ефекти. Има кредити за няколко филми: Mechanic: Resurrection (2016), London Has Fallen (2016), Albion: The Enchanted Stallion (2016), и Criminal (2016).

 

Златина Теофилова е възпитаничка на Националното училище за изящни изкуства “Илия Петров“, където получава диплома за професионална квалификация за художник график 3-та степен. Тя продължава образованието си в Националната художествена академия, където завършва бакалавърска степен по “Рекламен дизайн“.

Проектите на Златина