EN BG

Услуги

Съдържание, което пътува. Визии, които говорят красноречиво. Събития, които свързват. Идеи, които живеят свой живот.
Разговори, които влизат в живота на двама души, а не на корпорации и аудиториите им.
Нека споделим няколко думи за нашите услуги, които са насочени към корпоративни, работодателски и потребителски брандове, които искат да се развиват устойчиво.

Стратегически и корпоративни комуникации
Консултантска агенция, която обединява стратегическо планиране, корпоративни комуникации, PR, връзки с медиите и всички заинтересовани страни, справяне с кризисни ситуации и още. Ключово в създаването и ръководенето на задълбочени комуникационни стратегии е нашето познаване на медиите и медийния пазар, способността ни да създаваме послания и истории, както и значението, което отдаваме на изследването на пазара и анализите, които сме интегрирали в услугите ни по медиен мониторинг.

Изграждане на работодателска марка
Можем да помогнем със стартирането и управлението на вашата работодателска марка, което ще е двигател за привличането и ангажирането на талантливи служители. Нашите услуги помагат на работодатели да развият стратегии, определящи техните EVP и отличаващи техния бранд с дейности, които повишават информираността и увеличават лоялността на служителите, лоялността към бранда, ангажираността и цялостното представяне на екипа и бизнеса.

  Дизайн и творчески стратегии
Вярваме, че брандовете имат индивидуалност и визиите говорят толкова красноречиво, колкото и думите. Независимо дали създаваме нова идентичност или освежаваме съществуваща история, ние започваме с ясно разбиране за бизнес целта, визията, ценностите и уникалността. Можем да помогнем с всички елементи на визуализацията на историята – от логото и посланието, през разработването на текстове и дизайн на различни комуникационни материали, до планирането и изпълнението на рекламни кампании.

  Управление на събития
20-годишният ни опит в управлението на събития ни прави силни поддръжници на тезата, че в основаната на събитията трябва да стоят идеите. Реализираме събития, които помагат на компаниите да комуникират ефективно и влияят позитивно. От идеята, през избора на място и подготовката на оформлението и всички материали, до цялостния контрол върху изпълнението, екипът на Key Experts Group може да гарантира необходимата за успеха на всяко събитие пълна творческа, комуникационна и логистична подкрепа.

  Дигитални комуникации
Брандовете вече не се определят от това, което твърдят за себе си, а от онова, което хората казват и правят за тях. Затова във време, в което повече от всякога бизнесът се насочва към дигиталния свят, ние се опитваме да обединим онлайн пространството с бизнес стратегията, като създаваме свежо и значимо съдържание и разговори, които водят до ангажираност на участниците.