KEG Pro Bono за Box to Remember

Представяме ви две изключителни дами и една страхотна идея, с които ни срещна нашият фонд за безвъзмездно предоставяне на професионални услуги KEG Pro Bono през 2019 година, когато стартирахме първото издание на инициативата.

Полина и Диана са отдадени майки, сестри-близначки и енергията, която дава посока и устрем на Box to Remember като бранд с кауза. А каузата е подаръчни кутии, сглобени от хора със специални нужди. Когато купуваш кутия от Box to Remember и правиш 2 подаръка – на човека, за който я взимаш и на човека, създал кутията. С KEG Pro Bono и Христиана Калчева като основен дизайнер, помогнахме с ново лого и графична идентичност на бранда, както и с нови авторски визии за основните кутии, които можете да разгледате тук: https://boxtoremember.com/

Пожелаваме успех на Box to Remember и прекрасната им идея да носят радост!

Сподели:
Десислава Пантелеева

Десислава Пантелеева всички публикации

Десислава Пантелеева има 20 години професионален опит в областта на корпоративните комуникации и Public Relations и CSR, като в последните години работи в областта на стратегическите комуникации и employer branding. От основаването на Key Experts Group през 2006 г. отговаря за развитието на екипа и микса от творчески и консултантски услуги в помощ на брандове с различни цели и насоченост – от големи международни компании, през български фирми, до стартиращи бизнеси.

МОЖЕ БИ ЩЕ ТИ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ДА ПРОЧЕТЕШ


3 неща, които научихме за новите събития през 2021

След бурни години на въртележката на публичните комуникации, всяка една с по-запомнящи се и ярки събития от предходната, си мислехме, че като агенция сме организирали повечето от възможните формати между 5 и 5000 души  и че сме се сблъскали с повечето възможни и невъзможни проблеми и ситуации, свързани с управлението на събития.

Не мислехме, че новата реалност за събитията след COVID ще ни изненада особено, но сгрешихме.

Виж повече

Електронната поща, която ще ни предоставите, ще бъде използвана от нас за изпращането на електронен информационен бюлетин на блога на Key Experts Group с цел известяване за най-актуалните публикации в него.

С информацията за поверителността на данните на KEG можете да се запознаете тук.

Искаш ли да получаваш известие при нов материал?