Шеф Манчев и шеф Шишков поздравиха победителите в конкурса на „Умници гладници“

Шеф готвачите Иван Манчев и Таньо Шишков подготвиха специален видео поздрав за децата от 15 училища и техните учители.

Шеф готвачите Иван Манчев и Таньо Шишков подготвиха специален видео поздрав за децата от 15 училища и техните учители. Те реализираха най-забавните и полезни уроци по здравословно и балансирано хранене в инициативата „Умници гладници“. С този поздрав известният тандем иска още веднъж да насърчи мисията на учителите за изграждане на правилна хранителна култура и ентусиазма на децата, който превръща храненето в знание и преживяване.

Участието на известните шеф готвачи в съвместната инициатива на Лидл България и Асоциация „Родители“ е продължение на ангажимента им в подкрепа на здравословно и балансирано хранене сред подрастващите. Този ангажимент намери своето изражение и в книгата „Малки рецепти за големи готвачи“, издадена и разпространена от търговската верига през миналата година. Книгата ще бъде и част от наградите, които ще получат победителите през новата учебна година. Пъстрите и лесни рецепти ще покажат на децата, техните родители и учители, най-кратния и вкусен път към балансираното хранене.

Предстои издаването и на специалния сборник с 15-те най-забавни и полезни уроци в помощ на учители и родители, с който ще бъде посрещната новата учебна година. Целта е този сборник да представи разнообразие от активности, провокиращи интереса на децата към здравословните храни и създаващи условия за включването на родителите като активна страна в процеса.

 

 

Сподели:

МОЖЕ БИ ЩЕ ТИ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ДА ПРОЧЕТЕШ


3 неща, които научихме за новите събития през 2021

След бурни години на въртележката на публичните комуникации, всяка една с по-запомнящи се и ярки събития от предходната, си мислехме, че като агенция сме организирали повечето от възможните формати между 5 и 5000 души  и че сме се сблъскали с повечето възможни и невъзможни проблеми и ситуации, свързани с управлението на събития.

Не мислехме, че новата реалност за събитията след COVID ще ни изненада особено, но сгрешихме.

Виж повече

Електронната поща, която ще ни предоставите, ще бъде използвана от нас за изпращането на електронен информационен бюлетин на блога на Key Experts Group с цел известяване за най-актуалните публикации в него.

С информацията за поверителността на данните на KEG можете да се запознаете тук.

Искаш ли да получаваш известие при нов материал?