Пътеводител за справяне с изолацията, създаден с нашите съмишленици

Защото за въображението няма граници стига да си готов да последваш екип от стопаджии в карантината, водени от вярата, че да бъдем полезни е в основата на това да бъдем.

Социалната изолация затвори голяма част от хората по домовете, връчи им по едно устройство за работа и още едно за дистанционното обучение на децата им, ангажира ги в безброй онлайн срещи, предизвика и без това  тънкия баланс между личен и професионален живот. Други останаха на първа линия - в банкови, производствени, търговски и логистични обекти. За тях денят се комплицира от нови изисквания за безопасност предвид ситуацията на разпространение на COVID-19.  Всички те, независимо дали у дома или на работното си място, остават свързани от факта, че принадлежат на определена професионална общност. И повече от всякога от техния професионализъм, физическо и психическо здраве, зависят дните на нова нормалност след края на изолацията.

Ето защо в помощ на организациите, които осъзнават, че най-ценният им капитал са хората, KEG впрегна идеи и съмишленици в обща кауза. Каузата да бъдем полезни на HR, PR и маркетинг отделите, които имат желание, но най-често нямат времевия ресурс да разработят пълния набор от информация, която да добави полезна стойност в делника на служителите.

Обадихме се на съмишленици-експерти, които знаят колко е важно да запазим физическото и психическото здраве в тези меко казано необичайни дни, помислихме и ние какви още възможности да открием, за да преборим изолацията. Какво да вземем от онлайн средата, така че да запълним липсващите парчета от световете ни? Как да бъдем по-свързани -  с децата и със себе си?

И се роди Пътеводител. Отворен прозорец за свеж въздух от идеи за балансирано хранене, активно движение, антипаник поведение, обучение и забавление. Пътеводител, който заведе читателите до дома на Фрида Кало и на виртуален тур в NASA, размени ролите родител – дете, въведе хигиена за времето и вниманието ни в социалните мрежи, и стигна до лазурните плажове на Шри Ланка.

 

 

Сподели:

МОЖЕ БИ ЩЕ ТИ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ДА ПРОЧЕТЕШ


3 неща, които научихме за новите събития през 2021

След бурни години на въртележката на публичните комуникации, всяка една с по-запомнящи се и ярки събития от предходната, си мислехме, че като агенция сме организирали повечето от възможните формати между 5 и 5000 души  и че сме се сблъскали с повечето възможни и невъзможни проблеми и ситуации, свързани с управлението на събития.

Не мислехме, че новата реалност за събитията след COVID ще ни изненада особено, но сгрешихме.

Виж повече

Електронната поща, която ще ни предоставите, ще бъде използвана от нас за изпращането на електронен информационен бюлетин на блога на Key Experts Group с цел известяване за най-актуалните публикации в него.

С информацията за поверителността на данните на KEG можете да се запознаете тук.

Искаш ли да получаваш известие при нов материал?