KEG Pro Bono за натурална козметика Posh Wash

Един от проектите, които внесоха много свежест и красота в първото издание на инициативата KEG Pro Bono, е Posh Wash - бранда за натурална козметика направи-си-сам на Весела Вълова.

Един от проектите, които внесоха много свежест и красота в първото издание на инициативата KEG Pro Bono, е PoshWash Cosmetics - бранд за натурална козметика направи-си-сам на Весела Вълова. Амбицията на Веси е да предлага кокетни комплекти с естествени продукти, придружени от нейните авторски изпитани рецепти, с които всеки да може да сътвори в домашни условия свой козметичен продукт. Продуктите, които пробвахме ни спечелиха и очароваха приятелките, с които ги споделихме - ароматните меки балсами за устни и пухкавото нежно масло за тяло са напълно естествени и правят кожата нежна и щастлива.

"Благодаря на KEG за тяхното доверие и безгранична креативност, които дадоха нов облик на PoshWash! Отзивчиви, всеотдайни, позитивни, талантливи - екипът на KEG не спира да впечатлява и вдъхновява. През целия творчески процес знаех, че съм в сигурните ръце на професионалисти. Пожелавам им да продължават да творят със същия хъс и лъчезарна усмивка“

Весела Вълова, Posh Wash

Много се радваме да видим реализирани проектите на KEG за лого и етикети на бранда за свежа натурална козметика, както и основите на визуалната идентичност, която Златина Теофилова създаде за PoshWash Cosmetics като част от инициативата на KEG Pro Bono. Пожелаваме успех на www.poshwash.bg и чакаме с нетърпение уханието на естествени природни продукти да стигне надалече.

 

Сподели:
Десислава Пантелеева

Десислава Пантелеева всички публикации

Десислава Пантелеева има 20 години професионален опит в областта на корпоративните комуникации и Public Relations и CSR, като в последните години работи в областта на стратегическите комуникации и employer branding. От основаването на Key Experts Group през 2006 г. отговаря за развитието на екипа и микса от творчески и консултантски услуги в помощ на брандове с различни цели и насоченост – от големи международни компании, през български фирми, до стартиращи бизнеси.

МОЖЕ БИ ЩЕ ТИ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ДА ПРОЧЕТЕШ


3 неща, които научихме за новите събития през 2021

След бурни години на въртележката на публичните комуникации, всяка една с по-запомнящи се и ярки събития от предходната, си мислехме, че като агенция сме организирали повечето от възможните формати между 5 и 5000 души  и че сме се сблъскали с повечето възможни и невъзможни проблеми и ситуации, свързани с управлението на събития.

Не мислехме, че новата реалност за събитията след COVID ще ни изненада особено, но сгрешихме.

Виж повече

Електронната поща, която ще ни предоставите, ще бъде използвана от нас за изпращането на електронен информационен бюлетин на блога на Key Experts Group с цел известяване за най-актуалните публикации в него.

С информацията за поверителността на данните на KEG можете да се запознаете тук.

Искаш ли да получаваш известие при нов материал?