История за полята и добрия вкус

Рядко се случва да срещнем абсолютно единомислие особено когато създаваме нещо съвсем ново. Имахме честта да създадем продукт, който от А до Я e въплъщение на синхронa между творческа работа, стратегия и посока от страна на клиента. Проектът ПРАСЕ-то - от името, през запазения знак, до разгръщането на създадената идентичност във всички необходими канали и материали е един от най-пълноценните ни проекти по създаване на нов бранд.

Рядко се случва да срещнем абсолютно единомислие особено когато създаваме нещо съвсем ново. Имахме честта да създадем продукт, който от А до Я e въплъщение на синхронa между творческа работа, стратегия и посока от страна на клиента.

Всичко стана почти като насън.
Разходихме се до най-галещото погледа място - Добруджа. Някъде между безкрайния хоризонт, лавандулата и вековните дъбове на село Дъбовик се размечтахме. Влюбихме се. Говорихме си с най-усърдния екип, който сме срещали. Пописахме пейзажи и порисувахме уханните поля (и около 30-ина прасенца). Решихме, че няма да говорим просто за храна, а ще създадев митология на добрия вкус. Решихме, че няма да снимаме просто месо, а ще направим картини на Добруджа.

И така стана - разказахме за продукта на потребителите и ги запознахме с последния радетел на добрия вкус. Писахме ода. Сглобихме рецептурник на региона. Измислихме нова ниша - кулинарен хумор. Отворихме три магазина все едно сме ги сънували - food truck, ама за месо; контейнер - пълен в вдъхновения и една класика в жанра - месарница, ама за естети.

Ей така, защото вярваме, че готвенето е изкуство, а месото не е просто продукт.

Сподели:

МОЖЕ БИ ЩЕ ТИ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ДА ПРОЧЕТЕШ


3 неща, които научихме за новите събития през 2021

След бурни години на въртележката на публичните комуникации, всяка една с по-запомнящи се и ярки събития от предходната, си мислехме, че като агенция сме организирали повечето от възможните формати между 5 и 5000 души  и че сме се сблъскали с повечето възможни и невъзможни проблеми и ситуации, свързани с управлението на събития.

Не мислехме, че новата реалност за събитията след COVID ще ни изненада особено, но сгрешихме.

Виж повече

Електронната поща, която ще ни предоставите, ще бъде използвана от нас за изпращането на електронен информационен бюлетин на блога на Key Experts Group с цел известяване за най-актуалните публикации в него.

С информацията за поверителността на данните на KEG можете да се запознаете тук.

Искаш ли да получаваш известие при нов материал?